verkocht
Woning uit Lede
Grote halfopen bebouwing met mogelijkheid voor zelfstandige activiteit
EPC:
Bouwjaar:
Slaapkmrs: 3
Locatie: Lede
Adres: Damstraat 11


Aanvinken indien je dit wilt afprinten met foto's.
Omschrijving - Foto's

Samenstelling op het gelijkvloers: de inkomhal bevindt zich aan de zijgevel. Van hieruit is aan de voorzijde een bureau toegankelijk, het toilet en de garage. Aan de achterzijde bevindt zich de ruime living met grote glaspartijen en prachtige schouw welke nog bestaand is. Vb. kachel of inbouwcassette zijn dus mogelijk. Vervolgens is er de keuken met berging. Het meubel is volledig afgewerkt in volhout en voorzien van pottenwagens. Apparaten: oven, keramische plaat (Siemens), dampkap (Novy), wastafel. Wasplaats (ook verwarmd) en toegang tot een 2de garage. Boven zijn er de nachthal van waaruit iedere ruimte bereikbaar is. 3 grote slaapkamers, berging, badkamer met toilet en hobbykamer. Niet te vergeten de ruime zolder.
In de 2de garage is er ook een verdieping, waardoor ook hier eventueel mogelijkheid is een zelfstandige activiteit uit te oefenen.
De tuin is volledig uitgewerkt met terrastegels en ZW georiënteerd, wat wil zeggen dat de zon van s middags in de keuken binnenschijnt en de hele namiddag en avond op het terras.

Betreffende de constructie zelf kunnen we zeggen dat deze in perfecte staat van onderhoud is.
De ramen werden vervangen door kunststof met isolerend glas.
Er is in de hele woning, dus ook boven, centrale verwarming voorzien op een condenserend gastoestel bouwjaar 2008 (Viessman).
De vloerplaat tussen het gelijkvloers en de verdieping is in beton.
Ook op het gebied van aansluitingen is alles aanwezig: waterleiding, gas, elektriciteit, televisie, telefoon, riolering.