verkocht
Woning uit Lede
Zeer ruim volledig afgewerkt en geverfd nieuwbouwappartement met gratis garage
EPC:
Bouwjaar:
Slaapkmrs: 3
Locatie: Lede
Adres: Gery Helderenberglaan


Aanvinken indien je dit wilt afprinten met foto's.
Omschrijving - Foto's

Zeer ruim en volledig afgewerkt en geverfd nieuwbouwappartement met gratis garage

Dit appartement bevindt zich op de eerste verdieping en het beschikt over een woonkamer met open keuken en grote berging, apart toilet en trap naar de verdieping van het appartement zelf. Daar bevinden zich de nachthal, badkamer en 3 slaapkamers. Tenslotte niet te vergeten de tuin en de garage.
Dankzij de terrasramen ook in de woonkamer geeft dit een goed ruimtegevoel. Hier bevindt zich ook de volledig geïnstalleerde keuken, voorzien van koelkast, oven, keramische plaat, dampkap, vaatwasmachine en wastafel.
In de uitzonderlijk ruime berging is er plaats om wasmachine en droogkast te plaatsen, alsook extra vrieskast of andere. Hier bevindt zich ook het condenserend toestel op aardgas voor centrale verwarming en sanitair warm water.
De muren van de badkamer zijn volledig bekleed met tegels, niet enkel spatvrij dus. Voorzien van wastafel, hangtoilet, bad en aparte douche en handdoekdroger.
2 van de 3 slaapkamers hebben ook een eigen terras. De vloer beneden is bekleed met vloertegels. De houten trap is voorzien van een prachtige leuning en boven is er parketvloer.
De garages bieden meer dan voldoende ruimte om gemakkelijk te kunnen in en uit manoeuvreren. In de garage is er een lichtpunt en een stopcontact voorzien. Manuele kantelpoorten.

De constructie werd volledig uitgevoerd in degelijke materialen, rekening houdend met de EPB-voorwaarden.
Goede sfeer in de hele residentie.
De garage is in de kostprijs begrepen, alsook de garage.
Op deze som is het BTW-tarief van toepassing.
Voor meer inlichtingen of een vrijblijvende afspraak ter plaatse kunt u contact opnemen met Nina Verzele op 0479 63.54.07.